FITUR

MESIN

Piring pemanas DRK-FX-306A

Piring pemanas DRK-FX-306A

DRK-FX-306A Heating plate

ALAT MESIN METODE BISA Mitra

Karo Kowe SAKTI LANGSUNG.

Saka milih lan ngatur sisih tengen
mesin kanggo proyek sampeyan supaya ngewangi sampeyan tuku sing ngasilake bathi sing nyata.

MISI

PERNYATAAN

Shandong Drick Analysis Instruments co., Ltd. jurusan riset, manufaktur lan layanan teknis instrumen laboratorium lan Industri.

Kita uga dadi agen lan nyedhiyakake layanan uji coba kanggo produk perusahaan sing misuwur ing saindenging jagad ing pasar Tiongkok. Kajaba iku, kita aktif ningkatake karya kayata perdagangan, dhukungan teknis lan layanan sawise-adol. Produk kami nglamar ing lapangan kayata pembuatan kertas, kemasan, percetakan; karet lan plastik; Industri tekstil lan non-anyaman; panganan, obat lsp.

bubar

PAWARTA

  • Kesalahan umum lan pemecahan masalah mesin kompresi karton

    Mesin kompresi karton kesalahan umum lan cara ngatasi masalah: nyoba kesalahan mesin, asring ditampilake ing panel tampilan komputer, nanging ora kudu kesalahan piranti lunak lan komputer, sampeyan kudu nganalisa kanthi tliti, mbayar saben rincian, supaya bisa ngatasi masalah pungkasan .. .

  • Upacara peluncuran Drick Management System 1.0 upgrade 2.0

    Ing wayah awan tanggal 28 Juli 2021, Shandong Drick Instrument Co., Ltd. nganakake "upacara peluncuran Sistem Manajemen derrick 1.0 upgrade 2.0 ″. Rapat iki dipimpin dening Ketua Wang Yabin lan dirawuhi dening wakil manajemen perusahaan lan sawetara karyawan ...

  • Fitur Oven Pengering Blast Temp Dhuwur

    Oven pangatusan suhu dhuwur minangka peralatan tes sing paling umum kanggo urip lan produksi. Iki nduweni struktur sing sederhana, nanging praktis banget, lan aman lan cukup operasi luwih kondusif kanggo pangopènan produk lan keamanan operator. Oven pangatusan suhu dhuwur bakal dadi tandha utama ...

  • Parameter Kinerja Suhu Oven Pangatusan Blast Precision

    Minangka salah sawijining peralatan tes sing umume digunakake ing laboratorium biologis, oven pengeringan jeblugan presisi gampang lan akeh digunakake, mula pilihan kasebut penting banget. Oven pengeringan jeblugan presisi minangka oven industri cilik, lan uga suhu pancet paling gampang. Te ...

  • Kepiye milih Kamar Suhu lan Asor Konstan (Bagean Ⅲ)?

    Minggu kepungkur, kita wis nuduhake cara milih Ukuran lan Cara Tes Kamar Suhu lan Kelembapan Konstan, Dina iki kita pengin ngrembug babagan sabanjure: Cara milih Range Suhu. Bagean Ⅲ: Kepiye milih Range Suhu ruangan sing tetep suhu lan asor? Saiki ...