Kabar

  • Struggle with you, remember the good | Derek’s birthday party for employees in October!

    Berjuang karo kowe, elinga kang becik | pesta ulang tahun Derek kanggo karyawan ing Oktober!

    ulang tahun siji, seneng dhewe; ulang tahun loro, anget lan manis; Ulang taun grup, pinunjul luar biasa! Ing wayah sore tanggal 27 Oktober 2021, departemen HR DRICK kanthi ati-ati nganakake pesta ulang tahun kolektif kanggo karyawan ...
    Waca liyane
  • Dhasar kekarepan panggolékan lan kagunaan kang umum saka carton compression machine

    Kesalahan umum mesin kompresi karton lan cara ngatasi masalah: kesalahan mesin tes, asring ditampilake ing panel tampilan komputer, nanging ora mesthi kesalahan piranti lunak lan komputer, sampeyan kudu nganalisa kanthi teliti, mbayar manungsa waé kanggo saben rinci, kanggo ngatasi masalah final kanggo nyedhiyani akeh .. .
    Waca liyane
  • Launching ceremony of Drick Management System 1.0 upgrade 2.0

    Upacara peluncuran Drick Management System 1.0 upgrade 2.0

    Ing wayah sore tanggal 28 Juli 2021, Shandong Drick Instrument Co., Ltd. nganakake "upacara peluncuran derrick Management System 1.0 upgrade 2.0". Rapat iki dipimpin dening Ketua Wang Yabin lan dirawuhi dening perwakilan manajemen perusahaan lan sawetara karyawan ...
    Waca liyane
  • Fitur High Temp Blast Drying Oven

    Oven pangatusan suhu dhuwur minangka peralatan uji sing paling umum ing urip lan produksi. Wis struktur prasaja nanging banget praktis, lan operasi aman lan cukup luwih kondusif kanggo pangopènan produk lan safety operator. Oven pangatusan suhu dhuwur bakal dadi arus utama ...
    Waca liyane
  • Parameter Kinerja Suhu Precision Blast Drying Oven

    Minangka salah siji saka peralatan test umum digunakake ing laboratorium biologi, tliti jeblugan pangatusan open prasaja lan digunakake digunakake, Dadi pilihan penting banget. Oven pangatusan jeblugan presisi minangka jinis oven industri cilik, lan uga suhu konstan baking sing paling gampang. te...
    Waca liyane
  • Kepiye cara milih Kamar Suhu lan Kelembapan Konstan (PART Ⅲ)?

    Minggu kepungkur, kita wis nuduhake carane milih Ukuran lan Cara Tes Suhu Konstan lan Kamar Kelembapan, Dina iki kita arep ngrembug bagean sabanjure: Cara milih Range Suhu kasebut. Part Ⅲ: Carane milih Range Suhu saka suhu pancet lan kamar asor? Jaman saiki...
    Waca liyane