Preparasi Sampel

  • DRK-FX-D302B Cooling-Water-Free Kjeltec Azotometer

    DRK-FX-D302B Cooling-Water-Free Kjeltec Azotometer

    Adhedhasar prinsip metode Kjeldahl, Azotometer ditrapake kanggo nemtokake protein utawa total isi nitrogen, ing pakan, panganan, wiji, pupuk, sampel lemah lan liya-liyane.
  • DRK-FX-D306 Sox Type Fat Extraction Instrument 8 Channels

    DRK-FX-D306 Sox Instrumen Ekstraksi Lemak 8 Saluran

    1. Instrumen kasebut nggabungake fungsi inti kayata pemanasan lan kontrol suhu, ekstraksi, pemulihan pelarut, lan pra-pangatusan, supaya gampang ditindakake eksperimen. 2. Sadharake kabeh proses ekstraksi perendaman panas, pemanasan dobel saka botol koleksi lan ruang ekstraksi
  • DRK-FX-306A Heating plate

    DRK-FX-306A Pirat pemanas

    Lumahing kaca keramik, tahan suhu dhuwur lan stainless. (Lumahing kanthi lapisan Teflon ora tahan suhu dhuwur; sanajan permukaan tahan karat tahan suhu dhuwur, gampang karat).
  • DRK-ER Series of electric heating constant temperature heating plate series

    Seri DRK-ER seri plate pemanasan suhu pancet pemanas listrik

    ★ 1. Saklar energi sing diimpor saka Italia diadopsi. ★ 2. Desain struktur profesional ngoptimalake kacepetan pemanasan. ★ 3. Desain struktur profesional ngoptimalake kacepetan pemanasan. 4. Koefisien ekspansi kaca-keramik sing sithik njamin manawa permukaan bantalan ora cacat ing kahanan suhu dhuwur. 5: 316L stainless steel digunakake ing sekitar produk kanggo mesthekake yen saben bagean saka mesin duwe resistensi korosi tartamtu. Pabrik pemanas listrik co ...
  • Closed electric furnace

    Tungku listrik sing ditutup

    1 Italia ngalih energi pangaturan sing diimpor. 2 Desain tertutup ngindhari kobongan sing mbukak lan ningkatake level keamanan. Besi wesi kastor kanggo nyegah karakteristik rapuh bata tahan panas tradisional. Awak tungku lan kawat pemanas dicap karo die, sing nambah efisiensi panas
  • DRK-FX-D306 Sox Type Fat Extraction Instrument

    DRK-FX-D306 Instrumen Ekstraksi Lemak Sox

    Instrumen kasebut nggabungake fungsi inti kayata pemanasan lan kontrol suhu, ekstraksi, pemulihan pelarut, lan pra-pangatusan, supaya gampang ditindakake eksperimen.
  • DRK-FX-D302 Cooling-Water-Free Kjeltec Azotometer

    DRK-FX-D302 Cooling-Water-Free Kjeltec Azotometer

    Adhedhasar prinsip metode Kjeldahl, Azotometer ditrapake kanggo nemtokake protein utawa total isi nitrogen, ing pakan, panganan, wiji, pupuk, sampel lemah lan sapanunggalane.
  • DRK-FX-836 Intelligent Graphite Digestion Instrument

    DRK-FX-836 Instrumen Pencernaan Grafit sing cerdas

    Digester minangka peralatan pra-proses kanggo analisis elemen sampel lan pangujian. Nalika analisis sampel lan pengujian ngawasi lingkungan, inspeksi pertanian, inspeksi komoditas
  • DRK-FX-836 Intelligent Graphite Digestion Instrument

    DRK-FX-836 Instrumen Pencernaan Grafit sing cerdas

    Digester minangka peralatan pra-proses kanggo analisis elemen sampel lan pangujian. Nalika analisis sampel lan pengujian ngawasi lingkungan, inspeksi pertanian, inspeksi komoditas, lan departemen inspeksi kualitas, conto akun wektu pra-proses
  • DRK-FX-306 Heating Plate

    Plat Pemanas DRK-FX-306

    Lumahing kaca keramik, tahan suhu dhuwur lan stainless. (Lumahing kanthi lapisan Teflon ora tahan suhu dhuwur; sanajan permukaan tahan karat tahan suhu dhuwur, gampang karat).