Fasilitas Pemurnian

  • Fume hood series

    Seri hood fume

    Fume hood minangka peralatan laboratorium umum sing digunakake ing laboratorium sing kudu ngilangi gas sing mbebayani, lan kudu diresiki lan dibuwang sajrone eksperimen.
  • Table type ultra-clean workbench series

    Seri meja kerja seri ultra-resik

    Bangku bersih minangka salah sawijining peralatan pemurnian parsial sing digunakake ing lingkungan sing resik. Panggunaan sing gampang, struktur sing gampang lan efisiensi dhuwur. Digunakake ing elektronik, instrumentasi, apotek, optik, budaya tisu tanduran, lembaga riset ilmiah lan laboratorium, lsp.
  • Vertical flow ultra-clean workbench series

    Seri vertikal workbench aliran sing vertikal

    Bangku bersih minangka salah sawijining peralatan pemurnian parsial sing digunakake ing lingkungan sing resik. Panggunaan sing gampang, struktur sing gampang lan efisiensi dhuwur. Digunakake ing elektronik, instrumentasi, apotek, optik, budaya tisu tanduran, lembaga riset ilmiah lan laboratorium, lsp.
  • Horizontal and vertical dual-purpose ultra-clean workbench series

    Seri workbench ultra-tujuan dual-tujuan horisontal lan vertikal

    Desain manusiawi kanthi lengkap kudu ngerteni kabutuhane pangguna sing nyata. Miturut struktur imbang sing seimbang, lawang geser kaca ing jendela operasi bisa dipanggonke kanthi sewenang-wenang, nggawe eksperimen luwih trep lan gampang.
  • Horizontal flow ultra-clean workbench series

    Seri horisontal alur kerja horisontal

    Bangku bersih minangka salah sawijining peralatan pemurnian parsial sing digunakake ing lingkungan sing resik. Panggunaan sing gampang, struktur sing gampang lan efisiensi dhuwur. Digunakake ing elektronik, instrumentasi, apotek, optik, budaya tisu tanduran, lembaga riset ilmiah lan laboratorium, lsp.
  • Biological safety cabinet series Half exhaust

    Seri kabinet keamanan biologis Setengah knalpot

    Kabinet keamanan biologis (BSC) minangka piranti keamanan tekanan negatif pemurnian udara tipe kothak sing bisa nyegah partikel biologis sing mbebayani utawa ora dingerteni saka nyebar aerosol sajrone operasi eksperimen. Digunakake banget ing riset ilmiah, pengajaran, tes klinis, lsp.
  • Biological safety cabinet series Full exhaust

    Seri kabinet keamanan biologis knalpot lengkap

    Iki digunakake kanthi akeh ing riset ilmiah, pengajaran, tes klinis lan produksi ing bidang mikrobiologi, biomedisin, teknik genetik, produk biologis, lan liya-liyane. Iki minangka peralatan perlindungan keamanan paling dhasar ing alangan proteksi level pertama ing biosafety laboratorium.