Kamar & Oven

  • DRK645B Uv resistant climate chamber

    Ruang iklim resisten DRK645B Uv

    Ruangan iklim sing tahan uw nggunakake lampu uv fluorescent minangka sumber cahya lan nganakake tes pelapukan percepatan bahan kanthi simulasi radiasi lan kondensasi sinar srengenge alami, supaya bisa ngasilake asil hawa materialitas.
  • DRK-GHP Electrothermal constant temperature incubator(New)

    DRK-GHP Inkubator suhu konstanta listrik (Anyar)

    Iki minangka inkubator suhu konstan sing cocog kanggo riset ilmiah lan departemen produksi industri kayata medis lan kesehatan, industri farmasi, biokimia lan ilmu pertanian kanggo budidaya bakteri, fermentasi lan pengujian suhu sing tetep.
  • DRK-GHP Electrothermal constant temperature incubator

    DRK-GHP Inkubator suhu konstanta listrik

    Iki minangka inkubator suhu konstan sing cocog kanggo riset ilmiah lan departemen produksi industri kayata medis lan kesehatan, industri farmasi, biokimia lan ilmu pertanian kanggo budidaya bakteri, fermentasi lan pengujian suhu sing tetep.
  • DRK-HGZ Light incubator series(New)

    Seri inkubator Cahaya DRK-HGZ (Anyar)

    Umume digunakake kanggo germinasi tanduran lan bibit; budidaya jaringan lan mikroorganisme; efektivitas lan tes tuwa obat, kayu, bahan bangunan; suhu terus-terusan lan tes ringan kanggo serangga, kewan cilik lan tujuan liyane.
  • DRK-HQH Artificial climate chamber series(New)

    Seri ruang iklim Ponggawa DRK-HQH (Anyar)

    Iki minangka peralatan uji sing cocog kanggo departemen riset produksi lan ilmiah kayata teknik genetik biologis, obat, pertanian, kehutanan, ilmu lingkungan, peternakan, lan produk akuatik.
  • DRK-LHS-SC Constant temperature and humidity chamber

    DRK-LHS-SC Suhu lan kamar asor tetep

    Cocog kanggo nyoba kualitas produk kayata elektronik, peralatan listrik, ponsel, komunikasi, meter, kendaraan, produk plastik, logam, panganan, bahan kimia, bahan bangunan, perawatan medis, aerospace, lsp.
  • DRK-LRH Biochemical incubator series

    Seri inkubator Biokimia DRK-LRH

    Iki minangka alat uji coba sing penting kanggo institusi riset ilmiah, universitas, unit produksi utawa laboratorium departemen ing biologi, teknik genetik, obat-obatan, pencegahan kesehatan lan epidemi, perlindungan lingkungan, pertanian, kehutanan lan peternakan.
  • DRK-6000 Series Vacuum drying oven

    Obat pangatusan vakum DRK-6000 Series

    Oven pangatusan vakum dirancang khusus kanggo ngeringake bahan sing sensitif panas, gampang bosok lan gampang dioksidasi. Bisa njaga tingkat vakum ing ruang kerja sajrone kerja, lan bisa ngisi interior gas kanthi inert, utamane kanggo sawetara barang kanthi komposisi kompleks.
  • DRK-BPG Vertical blast drying oven series

    DRK-BPG Seri oven pengeringan jeblugan vertikal

    Oven jeblugan vertikal cocog kanggo macem-macem produk utawa bahan lan peralatan listrik, instrumen, komponen, elektronik, listrik lan otomotif, penerbangan, telekomunikasi, plastik, mesin, bahan kimia, panganan, bahan kimia, perangkat keras lan alat kanthi kahanan lingkungan sing tetep
  • DRK-HGZ Light Incubator series

    Seri Inkubator Cahaya DRK-HGZ

    Umume digunakake kanggo germinasi tanduran lan bibit; budidaya jaringan lan mikroorganisme; efektivitas lan tes tuwa obat, kayu, bahan bangunan; suhu terus-terusan lan tes ringan kanggo serangga, kewan cilik lan tujuan liyane.
  • High Temperature Blast Dryer Oven

    Oven Pengering Blast Suhu Dhuwur

    1. Tampilan LCD layar amba standar, pirang-pirang set data ing siji layar, antarmuka operasi gaya menu, gampang dingerteni lan dioperasikake. 2. Cara kontrol kacepetan kipas digunakake, lan kacepetan angin bisa diatur kanthi bebas miturut eksperimen sing beda. 3. Saluran udara sing dikembangake kanthi mandhiri
  • DRK-HQH Artificial climate chamber series

    DRK-HQH Seri ruangan iklim buatan

    Bisa digunakake kanggo germinasi tanduran, bibit bibit, tetanduran jaringan lan mikroba; serangga lan anakan kewan cilik; Penentuan BOD kanggo analisis banyu lan tes iklim buatan kanggo keperluan liyane.