Babagan Kita

Drick

55

Shandong Drick Analysis Instruments Co., Ltd. dadi jurusan riset, manufaktur lan layanan teknis kanggo instrumen laboratorium lan Industri.

Kita uga dadi agen lan nyedhiyakake layanan uji coba kanggo produk perusahaan sing misuwur ing saindenging jagad ing pasar Tiongkok. Kajaba iku, kita aktif ningkatake karya kayata perdagangan, dhukungan teknis lan layanan sawise-adol. Produk kami nglamar ing lapangan kayata pembuatan kertas, kemasan, percetakan; karet lan plastik; Industri tekstil lan non-anyaman; panganan, obat lsp.

Drick Analysis Instruments Co., Ltd. wis entuk CMC (Sertifikasi Metrologi China) (No. 01000127), sertifikasi Uni Eropa CE, hak impor lan ekspor PRC, lsp. Iki nyedhiyakake instrumen uji coba profesional kanggo sepuluh ewu pelanggan domestik, lan produk wis diekspor Amerika Utara lan Kidul, Australia, Uni Eropa, Timur Tengah lan Asia Tenggara, lsp.

Sawise diadegake, kabeh staf Drick gabung bebarengan, kerja keras lan saengga nggawe perusahaan kita dadi spesialis sing nganggep teknik minangka oyot, duwe sumber teknik sing cukup lan bermutu. Perusahaan kasebut duwe staf pemasaran kanthi energi lan kualitas tinggi lan staf dhukungan teknis kanthi pengetahuan teknik teknik lan teknik penerapan sing cukup. Kajaba iku, kita uga duwe staf layanan purna jual kanthi teknologi sakabehe lan pengalaman akeh. Produk canggih, teknik sing apik, kerja sing padhet, layanan apik, kabeh duwe budaya Drick sing unik saiki.

Drick mesthi terus maju ing teknologi paling anyar lan komit kanggo nyedhiyakake produk sing paling canggih kanggo para pelanggan. Drick negesake pelatihan teknologi lan pangembangan mutu para staf. Lan kanthi mangkono perusahaan nawakake layanan sing meh sampurna kanggo para pelanggan. Keuntungan utama sing ditemokake ing teknologi, produk lan layanan nggawa akeh manfaate para pelanggan nalika nggunakake teknologi lan produk anyar.

Sertifikat

3
1
2
2
3
1
8
7