Produk

  • DRK-FX-D302B Cooling-Water-Free Kjeltec Azotometer

    DRK-FX-D302B Cooling-Water-Free Kjeltec Azotometer

    Adhedhasar prinsip metode Kjeldahl, Azotometer ditrapake kanggo nemtokake protein utawa total isi nitrogen, ing pakan, panganan, wiji, pupuk, sampel lemah lan liya-liyane.
  • DRK-FX-D306 Sox Type Fat Extraction Instrument 8 Channels

    DRK-FX-D306 Sox Instrumen Ekstraksi Lemak 8 Saluran

    1. Instrumen kasebut nggabungake fungsi inti kayata pemanasan lan kontrol suhu, ekstraksi, pemulihan pelarut, lan pra-pangatusan, supaya gampang ditindakake eksperimen. 2. Sadharake kabeh proses ekstraksi perendaman panas, pemanasan dobel saka botol koleksi lan ruang ekstraksi
  • DRK-FX-306A Heating plate

    DRK-FX-306A Pirat pemanas

    Lumahing kaca keramik, tahan suhu dhuwur lan stainless. (Lumahing kanthi lapisan Teflon ora tahan suhu dhuwur; sanajan permukaan tahan karat tahan suhu dhuwur, gampang karat).
  • Fume hood series

    Seri hood fume

    Fume hood minangka peralatan laboratorium umum sing digunakake ing laboratorium sing kudu ngilangi gas sing mbebayani, lan kudu diresiki lan dibuwang sajrone eksperimen.
  • Table type ultra-clean workbench series

    Seri meja kerja seri ultra-resik

    Bangku bersih minangka salah sawijining peralatan pemurnian parsial sing digunakake ing lingkungan sing resik. Panggunaan sing gampang, struktur sing gampang lan efisiensi dhuwur. Digunakake ing elektronik, instrumentasi, apotek, optik, budaya tisu tanduran, lembaga riset ilmiah lan laboratorium, lsp.
  • Vertical flow ultra-clean workbench series

    Seri vertikal workbench aliran sing vertikal

    Bangku bersih minangka salah sawijining peralatan pemurnian parsial sing digunakake ing lingkungan sing resik. Panggunaan sing gampang, struktur sing gampang lan efisiensi dhuwur. Digunakake ing elektronik, instrumentasi, apotek, optik, budaya tisu tanduran, lembaga riset ilmiah lan laboratorium, lsp.
  • Horizontal and vertical dual-purpose ultra-clean workbench series

    Seri workbench ultra-tujuan dual-tujuan horisontal lan vertikal

    Desain manusiawi kanthi lengkap kudu ngerteni kabutuhane pangguna sing nyata. Miturut struktur imbang sing seimbang, lawang geser kaca ing jendela operasi bisa dipanggonke kanthi sewenang-wenang, nggawe eksperimen luwih trep lan gampang.
  • DRK-ER Series of electric heating constant temperature heating plate series

    Seri DRK-ER seri plate pemanasan suhu pancet pemanas listrik

    ★ 1. Saklar energi sing diimpor saka Italia diadopsi. ★ 2. Desain struktur profesional ngoptimalake kacepetan pemanasan. ★ 3. Desain struktur profesional ngoptimalake kacepetan pemanasan. 4. Koefisien ekspansi kaca-keramik sing sithik njamin manawa permukaan bantalan ora cacat ing kahanan suhu dhuwur. 5: 316L stainless steel digunakake ing sekitar produk kanggo mesthekake yen saben bagean saka mesin duwe resistensi korosi tartamtu. Pabrik pemanas listrik co ...
  • Horizontal flow ultra-clean workbench series

    Seri horisontal alur kerja horisontal

    Bangku bersih minangka salah sawijining peralatan pemurnian parsial sing digunakake ing lingkungan sing resik. Panggunaan sing gampang, struktur sing gampang lan efisiensi dhuwur. Digunakake ing elektronik, instrumentasi, apotek, optik, budaya tisu tanduran, lembaga riset ilmiah lan laboratorium, lsp.
  • Closed electric furnace

    Tungku listrik sing ditutup

    1 Italia ngalih energi pangaturan sing diimpor. 2 Desain tertutup ngindhari kobongan sing mbukak lan ningkatake level keamanan. Besi wesi kastor kanggo nyegah karakteristik rapuh bata tahan panas tradisional. Awak tungku lan kawat pemanas dicap karo die, sing nambah efisiensi panas
  • DRK-820 Special Detector For Vegetable Safety

    Detektor Khusus DRK-820 Kanggo Keamanan Sayuran

    Digunakake kanthi wiyar kanggo deteksi residu pestisida organofosfor lan karbamat ing panganan kayata sayuran, woh-wohan, teh, gandum, tetanen lan produk sampingan
  • DRK-830 Food Multifunctional Detector

    Detektor Multifungsi DRK-830 Panganan

    Detektor multifungsi panganan bisa ndeteksi telung indikator utama residu pestisida, logam abot lan nitrat ing woh-wohan lan sayuran, ngiringi "kranjang sayuran".