Aplikasi Ruang Suhu lan Kelembapan Konstan ing Lapangan Kesehatan lan Kesehatan

Saiki, kahanan epidemi ing macem-macem wilayah ing donya durung bisa dikontrol kanthi lengkap, lan macem-macem negara lan wilayah lan departemen medis lan kesehatan sing gegandhengan lan departemen tes uga nggunakake strategi respons aktif. Inkubator suhu pancet lan pemanasan listrik DRICK. inkubator suhu pancet bisa digunakake ing budaya bakteri umum lan budaya sel tertutup ing laboratorium, lan penting banget kanggo analisis virus lan pangembangan vaksin, utamane gegayutan Pre-warming peralatan lan reagen kanthi efektif bisa nambah efisiensi deteksi lan tes. Sistem kontrol suhu kamar ganda sing dipatenake, sing bisa nambah keseragaman suhu ing kothak, kisaran kontrol suhu sing efektif yaiku + 5 ℃ -65 ℃; mode kontrol PID, fluktuasi cilik ing akurasi kontrol suhu, nyadari kontrol suhu sing pas; Adopt JAKEL kipas sirkulasi aliran pipa, desain saluran udara sing unik, nggawe apik sirkulasi udara lan konveksi, lan njamin keseragaman suhu.

Ruangan uji suhu lan asor sing tetep bisa kanthi simulasi lingkungan alam sing kompleks kayata suhu kurang, suhu dhuwur, suhu dhuwur lan asor dhuwur, suhu kurang lan asor kurang. Laboratorium umume digunakake kanggo budaya tanduran, tes anakan; bakteri, budaya mikroba, fermentasi, macem-macem tes suhu terus-terusan, tes lingkungan, analisis banyu, BOD, Determinasi, tes denaturasi bahan budaya mikroba lan panyimpenan medium budaya, serum, obat-obatan, lan liya-liyane. Umume digunakake ing medis lan kesehatan, biologis , farmasi, riset pertanian, perlindungan lingkungan lan riset lan aplikasi liyane.

Uga nduwe tampilan bermutu, padhang, jembar wawasan pengamatan sing gedhe, pipa sistem pelembab lan pamisahan sirkuit kontrol, sistem pendinginan lan kontrol sing canggih lan dipercaya. Ora mung iku, kothak digawe nganggo alat mesin kontrol angka, nanging uga nggunakake katun isolasi panas sing apik banget kanggo entuk efek isolasi suhu, kanthi efektif nyuda tingkat fluktuasi suhu ing kothak, lan nutup segel silikon anti-tuwa segel karet.

Kothak suhu lan asor sing tetep biasane digunakake kanggo budidaya tanduran, breeding eksperimen, budidaya macem-macem mikroorganisme, macem-macem tes suhu terus-terusan, tes lingkungan lan laboratorium liyane. Iki digunakake akeh ing perawatan kesehatan, biofarmasi, perlindungan lingkungan lan lapangan liyane. Piranti sing digunakake kanggo nyoba kinerja bahan ing macem-macem lingkungan, nyoba adhem, panas, resistensi bahan garing lan udan.

 


Wektu kiriman: Okt-20-2020