Aplikasi saka oven pengeringan vakum

Oven pangatusan vakum sing diproduksi dening DRICK minimalake risiko iki sajrone proses pangatusan ing ruang pangatusan vakum. Tujuane metode iki yaiku kanggo garing produk-produk kelas dhuwur sing ngemot banyu utawa pelarut tanpa ngowahi kinerja. Nalika pangatusan ing vakum, tekanan ing kamar pangatusan bakal mudhun, saengga banyu utawa pelarut bakal nguap sanajan suhu sithik. Pasokan kontrol panas lan tekanan sing bisa dioptimalake bisa ngoptimalake proses pangatusan. Cara iki biasane digunakake kanggo produk sensitif panas, kayata panganan lan bahan kimia tartamtu.

Akeh pengering vakum ngemot panas langsung ing rak liwat kontak listrik internal. Yen wis terkontaminasi utawa malah ora bisa digunakake suwe-suwe, umume angel diresiki. Oven pengeringan vakum DRICK nggunakake teknologi paten adhedhasar dhukungan ekstensi konduktif termal. Panas dipindhah kanthi merata saka tembok njaba menyang rak ekspansi sing paling cedhak kanggo njamin transfer panas sing paling apik. Kanggo zat sing ngemot pelarut sing gampang kobong, utamane dianjurake supaya garing ing oven pangatusan vakum. Nalika dikeringake kanthi kahanan sekitar, zat kasebut biasane digawe swasana sing jeblugan banget, sing bisa dicegah kanthi garing ing ruang pangatusan vakum. Mula, oven pengeringan vakum DRICK cocok kanggo industri listrik lan semikonduktor, uga industri ilmu urip lan plastik. Kapasitas kabinet pengeringan vakum yaiku 23 nganti 115 liter. Model seri DRK duwe peralatan keamanan khusus sing dikhususake kanggo ngeringake zat sing gampang kobong.


Wektu kiriman: Okt-20-2020