Kesalahan umum lan pemecahan masalah mesin kompresi karton

Mesin kompresi karton kesalahan umum lan cara ngatasi masalah: nyoba kesalahan mesin, asring ditampilake ing panel tampilan komputer, nanging ora kudu kesalahan piranti lunak lan komputer, sampeyan kudu nganalisa kanthi tliti, mbayar saben rincian, supaya pemecahan masalah pungkasan bisa menehi informasi bisa uga

Cara ngatasi masalah ing ngisor iki kudu ditindakake kanthi runtut:

  1. Piranti lunak asring nabrak:

Gagal hardware komputer. Mangga ndandani komputer miturut instruksi pabrikan. Gagal piranti lunak, hubungi pabrikan. Apa kahanan kasebut kedadeyan sajrone operasi file. Ana kesalahan ing operasi file. Ana masalah karo file sing diekstrak. Deleng pandhuan operasi dokumen sing relevan ing saben bab.

2. pasukan uji nol nuduhake kebingungan:

Priksa manawa kabel lemah (kadang ora) diinstal dening pabrikan sajrone debugging bisa dipercaya. Lingkungan wis owah banget. Mesin pengujian kudu bisa digunakake ing lingkungan tanpa gangguan elektromagnetik sing jelas. Suhu lan asor lingkungan uga dibutuhake. Mangga waca manual host.

3. pasukan tes mung nuduhake maksimal:

Kalibrasi tombol apa dipencet. Priksa sambungan. Priksa manawa konfigurasi kertu AD ing Pilihan diganti. Amplifier rusak, pabrik kontak.

4. file sing disimpen ora bisa ditemokake:

Piranti lunak kasebut nduwe ekstensi file default default minangka standar, arep ngetik ekstensi liyane nalika nyimpen. Apa direktori sing disimpen wis diganti.

5. Piranti lunak kasebut ora bisa diwiwiti:

Priksa manawa dongle piranti lunak wis diinstal ing port paralel komputer. Tutup program piranti lunak liyane lan restart. File sistem piranti lunak iki ilang lan kudu diinstal maneh. File sistem piranti lunak iki rusak lan kudu diinstal maneh. Hubungi pabrikan.

6. Printer ora nyithak:

Priksa instruksi printer kanggo ndeleng manawa operasi kasebut bener. Apa printer sing dipilih dipilih.

7. liyane, bisa ngubungi produsen kapan wae, lan nggawe rekor sing apik.

Mesin kompresi karton minangka jinis instrumen anyar sing diteliti lan dikembangake miturut standar nasional sing anyar. Instrumen utamane duwe telung fungsi: tes kekuatan kompresi, tes kekuatan tumpukan lan tes standar tekanan. Instrumen kasebut nggunakake motor servo lan driver sing diimpor, layar tampilan tutul LCD gedhe, sensor presisi tinggi, komputer chip tunggal, printer lan komponen canggih domestik lan manca liyane, kanthi regulasi kecepatan sing gampang, operasi sederhana, akurasi pangukuran sing dhuwur, kinerja stabil, lengkap fungsi lan ciri liyane. Instrumen iki minangka sistem tes integrasi elektromekanik gedhe, syarat linuwih, desain macem-macem sistem proteksi (proteksi piranti lunak lan proteksi perangkat keras), nggawe sistem luwih dipercaya lan luwih aman.


Wektu kiriman: Sep-22-2021