Kepiye milih Kamar Suhu lan Asor Konstan (Bagean Ⅲ)?

Minggu kepungkur, kita wis nuduhake cara milih Ukuran lan Cara Tes Kamar Suhu lan Kelembapan Konstan, Dina iki kita pengin ngrembug babagan sabanjure:

Cara milih Range Suhu kasebut.

Bagean Ⅲ: Cara milih ing Range Suhu saka suhu pancet lan asor kamar?

Saiki, sawetara Temp ruangan biasane ana -73 ~ + 177 ℃ utawa -70 ~ + 180 ℃ kanggo pabrik jaban rangkah. Ing China, umume umume udakara -70 ~ + 120 ℃, -60 ~ + 120 ℃ lan -40 ~ + 120 ℃, uga ana sawetara pabrikan sing bisa 150 ℃.

Kisaran suhu kasebut biasane bisa nyukupi kabutuhan tes suhu kanggo produk militer lan sipil ing China. Kajaba yen ana kabutuhan khusus, kayata produk sing dipasang cedhak karo sumber panas kayata mesin, watesan suhu paling dhuwur ora kudu dibuwang kanthi wuta. Amarga suhu watesan ndhuwur sing luwih dhuwur, prabédan suhu luwih gedhe ing njero ruangan lan njaba ruangan, lan luwih parahake keseragaman lapangan aliran ing ruangan kasebut.

Volume studio sing luwih cilik yaiku. Saliyane, luwih dhuwur suhu ing ndhuwur, luwih dhuwur resistensi panas bahan jampel (kayata wol kaca) ing lapisan antar tembok kamar sing dibutuhake. Sing luwih dhuwur sarat sealing kamar, luwih akeh biaya produksi ruangan; nalika suhu sithik kalebu bagean saka biaya produk, suhu sithik sithik, kapasitas listrik lan pendinginan luwih gedhe saka sistem pendinginan, lan biaya peralatan sing padha uga saya mundhak, lan biaya sistem suhu kurang luwih saka 1 3 saka biaya sakabehe peralatan kasebut.

Contone, suhu tes nyata yaiku - 20 ℃, lan suhu paling murah nalika tuku piranti yaiku - 30 ℃, sing ora cukup. Pancen kurang banget, Yen ora, konsumsi energi bakal luwih akeh.

Umume kamar bisa nganti 65 ℃ kaya DRK-LHS-SC Seri, Kanggo njamin keamanan laboratorium, kita uga khusus nggawe sistem alarm kontrol suhu independen kanggo pilihan sampeyan.

 


Wektu kiriman: Mar-05-2021