Upacara peluncuran Drick Management System 1.0 upgrade 2.0

Ing wayah awan tanggal 28 Juli 2021, Shandong Drick Instrument Co., Ltd. nganakake "upacara peluncuran Sistem Manajemen derrick 1.0 upgrade 2.0 ″. Rapat iki dipimpin dening Ketua Wang Yabin lan dirawuhi dening wakil manajemen perusahaan lan sawetara karyawan, sing bareng-bareng nyekseni wayahe penting iki ing proses pangembangan Drick.

Launching ceremony of Drick Management System 1.0 upgrade1

Wiwit didegake ing taun 2004, Shandong Drick Instrument Co., Ltd. wis ngatasi kesulitan, maju lan nambah skala. Ing wiwitan rencana limang taun kaping 14, perusahaan kasebut kanthi kuat nglakokake rencana promosi merek, terus ningkatake sistem manajemen mutu perusahaan lan ningkatake kualitas talenta adhedhasar konsolidasi produk lan layanan pelanggan. Sawise akeh pasinaon, perusahaan kasebut nyusun rencana awal kanggo nganyari sistem manajemen perusahaan. Adhedhasar sudut pandang gabungan teori lan praktik, ditetepake manawa rencana kasebut bakal dileksanakake sajrone periode operasi uji coba telung wulan.

Bab anyar bakal dibukak ing wulan Agustus. Drick Instruments Co., Ltd. bakal ngetrapake impen lan tantangan sing luwih gedhe. Digabungake karo versi nganyari Drick Management System 2.0, ing tangan siji, luwih becik bakal nyedhiyakake produk lan layanan sing apik marang para pelanggan, ing tangan liyane, nambah sistem manajemen perusahaan, terus nambah kepuasan pelanggan, terus nambah ekspansi bisnis, kerja bebarengan ing prau sing padha, miwiti lelungan anyar lan nuduhake bab sing apik banget!


Wektu kiriman: Aug-05-2021