Nggawe profesional, anti-epidemi gabungan, pelopor program tes produk PPE!

Wiwit wabah epidemi global, ekonomi global lan urip masarakat ing macem-macem negara lan wilayah kena pengaruh kanthi beda-beda. Saka pamrentah nasional nganti perusahaan lan unit lokal, kabeh aktif golek strategi tanggapan anti-epidemi. DRICK Instruments wis fokus ing peralatan lan layanan laboratorium luwih saka 10 taun. Nggabungake kapabilitas R&D profesional, kapabilitas produksi sing stabil lan pengalaman industri ing taun iki, DRICK wis dadi pemimpin utama ngluncurake program uji coba bahan pencegahan epidemi ing industri iki, utamane kanggo topeng, sandhangan pelindung lan produk liyane sing digunakake sajrone epidemi kasebut. Sesuai karo standar industri domestik lan manca negara, DRICK ngluncurake program uji coba lan peralatan sing ditrapake kanthi tepat wektu, utamane item tes inti ing tes produk topeng: detektor efisiensi filtrasi bakteri (BFE), tester penetrasi getih sintetis topeng, partikel tester efisiensi filtrasi (PFE), tester tarik komprehensif, testosteron flocculation garing, tester bedane tekanan gas topeng, tester penetrasi mikroorganisme garing, lan liya-liyane. Kanthi nggunakake instrumen kasebut, produsen topeng lan pangguna topeng bisa ngerti kualitase kanthi efektif tingkat topeng, saéngga nambah standar kualitas industri produksi topeng kanthi sakabehe lan priksa manawa saben pangguna topeng maksimal aja nganti kena virus corona.

Minangka pelopor solusi uji coba laboratorium, DRICK uga ngupayakake konsensus kerja sama karo organisasi pangujian profesional lan departemen ing omah lan luar negeri, lan liwat nuduhake ilmu profesional lan pengalaman industri, kita ngupayakake entuk kemenangan awal ing global kolaborasi nglawan epidemi kasebut.

Kanggo solusi inspeksi topeng kanthi rinci, mangga hubungi insinyur teknis profesional.


Wektu kiriman: Okt-20-2020