Parameter Kinerja Suhu Oven Pangatusan Blast Precision

Minangka salah sawijining peralatan tes sing umume digunakake ing laboratorium biologis, oven pengeringan jeblugan presisi gampang lan akeh digunakake, mula pilihan kasebut penting banget. Oven pengeringan jeblugan presisi minangka oven industri cilik, lan uga suhu pancet paling gampang. Kinerja suhu oven pengeringan jeblugan presisi kalebu parameter penting ing ngisor iki:

 

1 /Range kontrol suhu.

Umume, sawetara kontrol suhu oven pengeringan jeblugan presisi yaiku RT + 10 ~ 250 derajat. Elinga yen RT tegese suhu ruangan, kanthi tegas, tegese 25 derajat, sing tegese suhu ruangan, yaiku kontrol suhu oven garing sing jeblugan Kisaran 35 ~ 250 derajat. Mesthi, yen suhu sekitar luwih dhuwur, kisaran kontrol suhu kudu ditambah. Contone, yen suhu sekitar 30 derajat, suhu minimal sing diidini bisa dikendhaleni yaiku 40 derajat, lan tes suhu kurang dibutuhake.

 

2 /Seragam suhu.

Keseragaman suhu oven pengeringan jeblugan sesuai karo "GBT 30435-2013" oven pengeringan pemanas listrik lan spesifikasi oven pengeringan blast pemanasan listrik, sarat minimal 2,5%, spesifikasi iki duwe algoritma rinci, kayata, kayata suhu oven 200 derajat, mula suhu minimal titik uji kudu ora luwih murah tinimbang 195, lan suhu maksimal ora luwih saka 205 derajat. Keseragaman oven umume dikontrol ing 1,0 ~ 2,5%, lan keseragaman oven pengeringan jeblugan umume udakara 2.0%, luwih dhuwur tinimbang 1,5%. Yen keseragaman kurang saka 2,0% dibutuhake, luwih becik nggunakake oven sirkulasi udara panas presisi.

 

3 /Fluktuasi suhu (stabilitas).

Iki nuduhake kisaran fluktuasi titik suhu tes sawise suhu tetep tetep. Spesifikasi mbutuhake plus utawa minus 1 derajat. Yen apik, bisa 0,5 derajat. Iki bisa ditindakake kanthi cara niteni instrumen. Umume, ora ana bedane.


Wektu kiriman: Mar-17-2021