Fitur Oven Pengering Blast Temp Dhuwur

Oven pangatusan suhu dhuwur minangka peralatan tes sing paling umum kanggo urip lan produksi. Iki nduweni struktur sing sederhana, nanging praktis banget, lan aman lan cukup operasi luwih kondusif kanggo pangopènan produk lan keamanan operator. Oven pangatusan suhu dhuwur bakal dadi kebutuhan utama pasar. Industri peralatan pengering domestik kudu nambah level teknis, ningkatake efisiensi pangatusan, lan nyuda konsumsi energi sadurunge bisa luwih maju. Antarane, fitur oven DRICK suhu garing sing garing banget kaya ing ngisor iki:

1. Studio nggunakake piring baja utawa piring stainless steel.

2. Kontrol suhu cerdas Microcomputer, kanthi tampilan digital kaping pindho kanggo nyetel, ngukur suhu, wektu, penekanan daya lan fungsi nyetel otomatis, lan kontrol suhu sing bisa dipercaya.

3. Sistem sirkulasi udara panas kasusun saka kipas swara kurang lan saluran udara, sing kanthi efektif njamin suhu seragam ing ruang kerja.

4. Sistem alarm watesan suhu independen, kanthi otomatis ngganggu nalika suhu ngluwihi wates, kanggo njamin eksperimen sing aman tanpa kacilakan. (Opsional)

5. Kanthi antarmuka RS485, bisa disambungake menyang recorder lan komputer, lan bisa ngrekam pangowahan paramèter suhu. (Opsional)

Oven pangatusan suhu dhuwur mboko sithik bakal ngerteni pembangunan skala gedhe ing mbesuk. Ora preduli produksi ing endi, ukuran ekonomi paling apik, lan teknologi pembesaran peralatan pengeringan bisa njamin produksi skala gedhe. Mula, panelitian skala gedhe minangka salah sawijining pituduh pangembangan mbesuk.


Wektu kiriman: Apr-01-2021